Horvátország Krk Omisalj kemping

Horvátország Krk Omisalj kemping

↓   MOBILHÁZ TÍPUSOK   ↓

↓ MOBILHÁZ FOGLALÁS ↓

↓      MOBILHÁZ ÁRAK      ↓

 

 

Teljes élmény

Ismerje meg a sziget varázsait, látogassa meg az évszázados emlékműveket, múzeumokat és galériákat, lélegezze be és töltse fel tüdejét egészséggel azáltal, hogy sétál a romantikus sétányokon a tenger mellett, élvezheti Krk konyhájának varázslatos ízeit és a finom helyi bort

Felejtse el minden gondját, és töltse nyaralásának legélvezetesebb pillanatait az Omišalj***** kempingben!

Ahol a vendégek barátok

Ha luxus vakációra vágyik természetes környezetben – az Omišalj***** kemping tökéletes hely az Ön számára!

Gasztronómia

Kényeztesse magát a helyi mediterrán konyha gasztronómiai finomságaival a kristálytiszta tengerre néző, vonzó helyen található étterem kellemes környezetében.

Az igazi helyi ételek, az olívaolajok és a nagyszerű borok elegendő ok arra, hogy egy pihentető nyári estét töltsön a Maris étteremben.

Hideg frissítők a forró nyári napokra a két tengerparti bárunk egyikében találhatók.Étterem

MARIS ÉTTEREM – gasztronómiai oázis csendes és nyugodt környezetben, a kemping közepén található. Ideális hely a forró nyári napok vagy kellemes romantikus esték eltöltésére finom ételekkel és frissítő italokkal. Napközben, miközben élvezi a napot és a tengert, kényeztesse magát egy könnyű étellel, esténként pedig próbálja ki a különlegességeket és a gazdag borválasztékot. Ébressze fel minden érzékét a konyhánkban készített különféle ételekkel!

Medencebár

POOL BAR – A pihentető helyszín, a modern dizájn és a barátságos személyzet a recept a kellemes kikapcsolódásra vacsora után. Pultosaink eljutnak a különböző színű, aromájú és ízű koktélok varázslatos világába. Koktél a kezedben és kilátás a tengerre – minden vakáció tökéletes kezdete!

Strand

A gyönyörű kavicsos strand a Pušća egész élénk öblében húzódik.

Kavicsos part

Az Omišalj kemping természetes szépségű strandja és a kísérő szórakoztató tevékenységek megfelelnek a pihentető kikapcsolódás minden kritériumának.

Különböző öko tevékenységekkel elősegítjük a környezeti és a víz alatti aggodalmakat.

A tengerparti sétányok tökéletesek romantikus sétákhoz a hullámok és a könnyű nyári szellő hangján.

Élvezze a lélegzetelállító tájat, aromás környezetet és erősebbet, mint valaha – fedezze fel minden új nap igazi szépségét!

Kék zászló

A Camp Omišalj strandja büszkélkedhet azzal, hogy megfelel az összes szükséges feltételnek, amely a megbecsült kék zászló megszerzéséhez szükséges.

Ez a cím nagyon fontos számunkra és vendégeink számára, hazai és nemzetközi szinten egyaránt elismert. Csak mind a 32 kritériumnak megfelelő strandok tartoznak ebbe a csoportba, amelybe a mi gyönyörű tengerpartunk is az Omišalj***** kempingben!.

Táborajánlat

Fedezze fel mindazt, amit az Omišalj kemping kínál vendégeinek.

Információs pont

Látogasson el a strand közelében lévő információs pontunkba, ahol érdeklődhet a kempingezésről, kirándulásokról vagy bármilyen más érdeklődésről. Megtalálhatja házi termékeinket, kozmetikumainkat, különféle ajándéktárgyakat és Krk-sziget helyi termékeit is.

Élelmiszerbolt

Szinte lehetetlen elképzelni a mai táborozást, ha nincs jól felszerelt élelmiszerbolt a kempingben. A kemping bejáratánál található az élelmiszerek széles választékával rendelkező élelmiszerbolt.

Látogassa meg élelmiszerboltunkat és fedezze fel a kínált termékek minőségét!

Relaxáló masszázs

Hozza ki a legtöbbet a nyaralásából, és szabadítsa ki magát a stressztől a tenger illatával kísért pihentető masszázsokkal, csak néhány lépésre a strandtól.

Töltők elektromos autókhoz

A vendégeinek minden igényét kielégítő kemping Omišalj felismerte az egyre nagyobb érdeklődést az energiahatékonysági technológia iránt, és elektromos töltőállomást kínál a kemping vendégei számára.

A töltőállomás használata ingyenes és egész nap a vendégek rendelkezésére áll. Két autó töltése is lehetséges egyszerre.

Gyerek klub

Azt mondják, hogy a vakáció akkor a legélvezetesebb, ha a gyerekek jól érzik magukat – és az Omišalj táborban élvezni fogják!

Omi klub

A szülők szabadon és teljes mértékben élvezhetik a megérdemelt nyaralást, miközben kicsinyeiket munkatársaink és egy animációs csapat figyelemmel kíséri, akik bármilyen életkorú gyermekeket gondoznak. Csatlakozzon hozzánk művészeti és zenei műhelyekbe, egy Omi klubba és egy mini diszkóba, amelyek szintén tábori tevékenységeink részét képezik.

MEGJEGYZÉS: Az Omi klub tartományának munkaideje alacsony szezontól függ.

Játszótér

Legfiatalabb vendégeink a játszótereken szórakozhatnak, ahol játszhatnak, új barátokkal találkozhatnak, vagy a medencékben csobbanhatnak, és felszabadíthatják gondtalan játékosságukat.

Szórakozás és sport

A természet ritmusában való élet kiváló lehetőség arra, hogy vakációját aktívan töltse, kalandos sportokat végezzen, vagy csak pihenjen a nyugtató környezetben.

Azt mondják, hogy a vakáció akkor a legélvezetesebb, ha a gyerekek jól érzik magukat – és az Omišalj táborban élvezni fogják!

Golfpálya

Minigolf

Sport tevékenységek

A kemping bejáratánál, a minigolfpálya közelében található egy multifunkcionális sportrész, ahol megmutathatja képességeit, focizhat, kosárlabdázhat vagy teniszezhet. Ha a strandröplabdát kedveli, a tenger közelében játszóteret készítettünk. Nap, tenger, strand és röplabda – minden amire szükséged van a szórakozáshoz!

Jóga és Pilates

KEMPINGHELYEK

A tábor összes parcellája az ADAC legmagasabb színvonalának megfelelően van felszerelve, és készen áll arra, hogy kedvenc helyévé váljon a családi táborozáshoz és kikapcsolódáshoz.

Az Omišalj tábor földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően rengeteg parcella található a tenger mellett. Minden parcella számozott, csatlakozik a vízhez, az elektromos hálózathoz és a csatornához, és a modern kempingezés összes előnyét biztosítja.

A parcellák 3 zónára vannak felosztva, amelyek mérete 100 – 140 m2 között változik.

A parcellán történő szállás ára tartalmazza: autó + sátor, autó + pótkocsi vagy lakókocsi.

BEJELENTKEZÉS: 12:00 órától / ELÉRÉS: 12:00 óráig

Hisszük, hogy a felajánlott helyek között megtalálja a tökéletes helyeket a nyaralásához!PRÉMIUM

Az első zónában, a tenger mellett elhelyezkedő, 100 – 140 m2 nagyságú, a vízhez, az elektromos hálózathoz és a csatornához csatlakozó helyek.

 

 

GOLD

A második, a tenger melletti zónák, 100 – 140m2 méretűek, a vízhez, az elektromos hálózathoz és a csatornához csatlakozva.

SILVER

A harmadik zónában található, 100 – 140m2 nagyságú, a vízhez, az elektromos hálózathoz és a csatornához csatlakozó helyek.

WC ÉS ZUHANYZÓ

Vendégeink 2 modern és teljesen felszerelt egészségügyi berendezéssel rendelkeznek, amelyek a legmagasabb szintű tisztaságot biztosítják. Alkalmasak mozgáskorlátozottak számára is.

 • forró vizes zuhanyzók
 • egy mosdókagyló
 • WC
 • gyerekek egészségügyi
 • babaváltó állomás
 • mozgáskorlátozottak számára alkalmas fürdőszobák
 • családi kabinok
 • terület kézi mosogatáshoz és mosogatáshoz
 • mosógép / szárító
 • vegyi WC-k
 • meleg vizes zuhanyok háziállatok számára