Rólunk

Lakókocsis, mobilházas nyaralás Horvátország és Olaszország több kempingjében, apartmanok Görögországban!

A nevem Szilárd Krisztina. Budapesten élek a családommal – párommal, Gáborral és a gyerekeinkkel.

Az utazás számunkra mindig is fontos volt, lehetőségeinkhez képest életünk minden szakaszában utaztunk, hol ide, hol oda. Fantasztikus megismerni új embereket, idegen kultúrákat, felfedezni gyönyörű, új tájakat, bejárni ismeretlen, új vidékek sorát.

Elmehetünk a világ végére is szépségeket felfedezni, de sokan nem is gondolják, hogy a közelünkben is vannak természeti csodák. Horvátország, Olaszország és Görögország pont ilyen. A mediterrán hangulat, már az első találkozáskor örökre megmarad az emlékekben, a szívekben. A színek, a tenger színe kék és a zöld minden árnyalata, a simogató napsütés, a hegyek, a völgyek, az eldugott öblök, a kisvárosok hangulata, a kis utcák, amik sétára csábítanak. A rajongás megmaradt, minden alkalommal újabb és újabb szépségeket fedeztük fel. Egy ilyen út során ízleltük meg a kempingezés hangulatát, a közvetlenséget a vendégek között, azt a barátias, családias hangulatot, ami manapság nem sok helyen tapasztalható.

Horvátország gyönyörű, változatos, mindenki megtalálja benne azt, amire a leginkább vágyik. Tengerpartja, a környéken egyedülálló. Az aprókavicsos, néhol sziklás part, kristálytiszta, mélykék vízzel, vagy épp az aranyló homok, ahonnan a legkisebbek is bátran futhatnak a langyos vízbe, mind-mind megtalálható. Az Isztria, Krk-sziget, Pag-sziget és Cres-sziget csodálatos kempingjeiben, gyönyörű kivitelezésű mobilházakkal várjuk Vendégeinket! 

A magyar utazók másik nagy kedvence, Olaszország! Mindenki tudja, hogy építészeti remekművei, csodálatos városai, az utánozhatatlan pizza, fagyi és kávé, az olasz emberek kedvessége és életvitele imádnivaló! Az északi régióban, 3 helyszínen is megtalálhatók vagyunk. Grado, az igazi, mesebeli szépségű városka, Lignano, a családok paradicsoma, sok-sok nagyszerű programmal, élménnyel és Cavallino, mely Velence közelsége miatt, igazi gyöngyszem – mind felejthetetlen nyaralás színhelyei. Olaszországban, 3 féle szállás közül választhatnak Vendégeink, igény és pénztárca szerint. Lakókocsi, mobilház és szálloda is megtalálható kínálatunkban. 

Aki már kempingezett valaha, ismeri az érzést, amit máshol nem érezhetünk.. Ébredezni reggel egy kempingben, semmihez sem hasonlítható. A Nap átsüt a fák lombjain, ébredezik a tábor, kezdődik a nap. Nyitnak a boltok, a lakókocsikból és mobilházakból a reggeli illatok szállingóznak, a gyerekek már szaladgálnak, labdáznak. Minden nap, mást ígér, hiszen a természetben vagyunk, halljuk a körülöttünk lévő zsongást, érezzük a kemping életét. Az egész napos programok után az este nyugalma megérint, ahogy elcsendesülnek a zajok, megpihen mindenki.

Aki kicsit távolabbra merészkedik, Görögország egy igazán jó választás! Paralia, ahol apartmanjainkat kínáljuk, igazi üdülőfalu. A bárok, éttermek, fagyizók, bazárok egymást érik, a görög hangulat fantasztikus. Nappal és éjjel is jókedv és vidámság jellemzi az egész városkát. Tengerpartja finom homokos, sokféle vízi játék és sportolási lehetőség is megtalálható, minden korosztály számára. Napközben strandolás és fantasztikus kirándulások (Meteorák, Szkopelosz, Szkiatosz) várják a nyaralókat, este pedig zenés, táncos mulatságok. Paralian lévő apartmanjaink mind klímával felszereltek, kényelmes, jól kialakított szállások, akár közvetlenül a tengerparton is! 

Ha úgy érzi, bármelyik helyszínt szívesen megismerné, vagy visszatérne oda, ahol már egyszer, vagy többször is jól érezte magát, forduljon hozzánk bizalommal! Minden napszakban elérhetőek vagyunk, készséggel állunk rendelkezésre, igyekszünk minden kérésnek rugalmasan eleget tenni. 

Várjuk (várunk) sok szeretettel!

 

Lakókocsis, mobilházas nyaralás Horvátország és Olaszország több kempingjében, apartmanok Görögországban!  

 

 
Verified by MonsterInsights