Rólunk

| Árak | Foglalás | A Kemping | Lakókocsik | Rólunk 

Lakókocsis nyaralás Horvátországban, a Rab szigeten, Loparon, a San Marino**** kempingben!

                                                                                 MÁR GÖRÖGORSZÁGBAN IS!                                                                                                                               tovább Görögországra>>>

 

rólunk

A nevem Szilárd Krisztina. Budapesten élek a családommal – párommal, Gáborral és a gyerekeinkkel.

Az utazás számunkra mindig is fontos volt, lehetőségeinkhez képest életünk minden szakaszában utaztunk, hol ide, hol oda. Fantasztikus megismerni új embereket, idegen kultúrákat, felfedezni gyönyörű, új tájakat, bejárni ismeretlen, új vidékek sorát.

Elmehetünk a világ végére is szépségeket felfedezni, de sokan nem is gondolják, hogy a közelünkben is vannak természeti csodák. Horvátország ilyen. Már az első találkozáskor megfogott szépsége: a színek, a kék és a zöld minden árnyalata, a simogató napsütés, a hegyek, a völgyek, az eldugott öblök, a kisvárosok hangulata, a kis utcák, amik sétára csábítanak. A rajongás megmaradt, minden alkalommal újabb és újabb szépségeit fedeztük fel. Egy ilyen út során ízleltük meg a kempingezés hangulatát, a közvetlenséget a vendégek között, azt a barátias, családias hangulatot, ami manapság nem sok helyen tapasztalható.

Horvátország gyönyörű, változatos, mindenki megtalálja benne azt, amire a leginkább vágyik. Mi, nyaralásaink során homokos tengerpartra vágyunk leginkább és ezt Loparon találtuk meg. Gyönyörű öbölben, finom, sárga homokos part, lassan mélyülő tenger, körülötte zöld lombokkal tarkított hegyek.

Aki már kempingezett valaha, ismeri az érzést, amit máshol nem érezhetünk.. Ébredezni reggel egy kempingben, semmihez sem hasonlítható. A Nap átsüt a fák lombjain, ébredezik a tábor, kezdődik a nap. Nyitnak a boltok, a lakókocsikból a reggeli illatok szállingóznak, a gyerekek már szaladgálnak, labdáznak. Minden nap, mást ígér, hiszen a természetben vagyunk, halljuk a körülöttünk lévő zsongást, érezzük a kemping életét. Az egész napos programok után az este nyugalma megérint, ahogy elcsendesülnek a zajok, megpihen mindenki.

Ezek az érzések minket magukkal ragadtak, így ezt szeretnék még sokaknak átadni. Ha minket választ, ha nálunk nyaral, Családjával átélheti mindazt a különleges érzéseket, amit csak a kemping, a lakókocsis nyaralás nyújthat.

Várjuk (várunk) sok szeretettel!

 

| Árak | Foglalás | A Kemping | Lakókocsik | Rólunk 

Lakókocsis nyaralás Horvátországban, a Rab szigeten, Loparon, a San Marino**** kempingben!