GY.I.K.

|Rab-Sziget | Lopar | A Kemping |Lakókocsik |

Lakókocsis nyaralás Horvátországban, a Rab szigeten, Loparon, a San Marino**** kempingben!  

 
GY.I.K. azaz gyakran ismételt kérdések (részletek érdeklődők levelezéseiből, kizárólag a hozzájárulásukkal)

kérdés:

16 éves kecskeméti lány vagyok. Még nem nyaraltam kempingben soha, de Anyáék tervezik, hogy jövőre úgy menjünk nyaralni. Szeretném megkérdezni, milyen a fürdőszoba, van-e a lakókocsiban és ott tudok-e használni hajszárítót, hajvasalót? Vagy, ha ott nem, akkor hol tudom megcsinálni a hajamat?
 
Adrienn, Kecskemét

————————-

Kedves Adrienn!

A lakókocsikban nincsen fürdőszoba, de kb. 20 méterre van egy komplett vizesblokk, amiben WC, zuhanyzó és kézmosó is van. Ezeket folyamatosan takarítják és gyönyörű tiszták. Képeket találsz a képgalériában! Ugyanitt megtalálható külön mosogató egység is, ahol a szennyes edényeket lehet tisztává varázsolni, de nem tudom, ezt téged mennyire érint. Lehet, hogy csak Anyukádat

A hajszárítót a vizes blokkokban is használhatod, de a lakókocsikban is van több konnektor, amik alkalmasak arra, hogy a frizurádat elkészítsd.

—————————————————–

kérdés:

Üdvözlöm Önöket!
 
Középkorú házaspár vagyunk, gyakorlott utazók. Sokfelé jártunk már, ahova a legtöbb helyre kiskutyánk is elkísért minket, ugyanis nincs kire hagynunk, Szeretnénk tudni, az Önök lakókocsijába lehet-e vinni kutyát?
 
Köszönettel: Andor Lajos, Gizella és Tappancs

——————————————————-

Tisztelt Andor Család!

Igen, hozhatják Tappancsot, tudjuk Őt fogadni. A kemping is felkészült a kutyusok nyaralására. A lakókocsinkhoz közel eső vizesblokk mellett külön kutyáknak készült fürdő található, ahol igény szerint tudják Őt fürdetni. A kemping területén, több helyen gyűjtőket helyeztek el a kutyagumi részére.

—————-
kérdés:
Helló!
Szeretném megtudni, van-e TV a lakókocsikban?
Tamás
——————

Kedves Tamás!

Jelenleg még nincs TV, de gondolkodunk azon, hogy a 2015-ös szezonra felszereljük velük a lakókocsikat. Amennyiben ez megtörténik, értesítünk, ha küldd egy privát e-mail címet.


kérdés:

Kedves KempingezzVelünk!

 
Baráti társaság vagyunk, 3 család, gyerekek, felnőttek vegyesen. Együtt szoktunk nyaralni járni, de kempingben, lakókocsiban még nem voltunk. Van-e lehetőség arra, hogy egymás melletti lakókocsiban legyünk elszállásolva? 4 éves a legfiatalabb velünk utazó gyerek, nem kényelmetlen-e az, hogy nincs a szobában fürdőszoba?
 
Jónás Zoliék

—————–

Kedves Zoltán!

Természetesen megoldható, hogy egymás mellé kerüljenek. Ajánlanám, ha ilyen elképzelésük van, minél előbb érdeklődjenek a szabad időpontok felől, hogy az adott héten 3 lakókocsi szabad legyen.

A gyerekek kifejezetten szokták élvezni a közös vizesblokk használatát. Az egy olyan valami, ami otthon nincs. A kempingben gondoltak a kicsikre is, számukra külön gyermek részleget alakítottak ki, kis WC-vel és zuhanyzóval, amit szintén szép tisztán tartanak. Használatuk még nem okozott problémát egyik családnak sem.

——————–

Kedves érdeklődők, tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kérjük, írják meg bátran felmerülő kérdéseiket!

Ahhoz, hogy itt is megjelenhessen, külön engedélyt kell kérnünk, nem kerül publikussá, csak, ha Ön is hozzájárult.

 

| Rab-Sziget | Lopar | A Kemping |Lakókocsik |

 

Lakókocsis nyaralás Horvátországban, a Rab szigeten, Loparon, a San Marino**** kempingben!  

 

4 thoughts on “GY.I.K.

 1. Kedves András!

  A kemping május 01.-től szeptember 30.-ig van NYITVA, a köztes időszak alatt ZÁRVA TART!
  Köszönjük érdeklődésedet, minden egyéb kérdésre állunk rendelkezésedre! 🙂

 2. Kedves Krisztina, a 16-os turnusban leszünk Önöknél, kérem, hogy a kemping GPS koordinátáit szíveskedjen megírni nekem.
  Köszönettel:
  András

  1. Kedves András!

   A lakókocsi GPS koordinátája a következő:
   É 44°49’24.89
   K 14°44’05.11
   Amire figyelni kell, hogy nem a KRK szigetről kell menni a komppal,(sokszor oda visz a GPS) hanem a Stinica-i kompkikötőből.
   Az autópályán Senj felé kell tartani.

   Üdv, Kriszta 06209197373

   http://www.kempingezzvelunk.com

Comments are closed.